Søger du hjælp til montering af gasanlæg, så står DK Gasteknik klar til at vejlede, rådgive og udføre selve monteringen. Vi har mere end 35 års erfaring inden for gasbranchen og har hjulpet glade kunder i både Danmark og udlandet. Vi sikrer effektivt drift og optimal brug af ressourcer. Det er vigtigt af gasanlægget bliver monteret korrekt og effektivt. Brug derfor DK Gasteknik til montering af gasanlæg.

Vælg den rigtige tekniker

Det er vigtigt at vælge den rigtige tekniker til montering af gasanlæg, fordi det ikke mindst sikrer effektiv drift af selve anlægget og dermed bedre brug af ressourcerne. Det sikrer også større sikkerhed og kontrol i brugen af anlægget. Uanset om du kalder det et industrianlæg eller gasanlæg vil vi gerne stå for både montering og service.

Når du samarbejder med DK Gasteknik får du:

  • Sikker installation - En professionel fagpersonen sikrer at hele anlægget bliver monteret korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen.
  • Korrekt tilslutning - Med den nødvendige viden, sikrer vi effektiv brug af anlægget
  • Mulighed for service - Med service på anlægget, følger du ikke kun lovgivningen, du sørger for kontinuerlig god drift af anlægget
  • Økonomisk fordel - Større sikkerhed og effektivt drift giver økonomiske fordele

Har du allerede et gasanlæg tilbyder vi gerne service såvel som inspektion af det nuværende anlæg. På den måde finder vi ud af om der er skader eller om der er dele som bør udskiftes eller renoveres. Vi har mange samarbejdspartnere, vi har kendt i årevis, som også kan hjælpe med erhvervelse af nyt anlæg. Tag endelig kontakt for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med køb af gasanlæg.

Serviceaftale af gasanlæg

Vi vil rigtig gerne hjælpe med service på dit anlæg. Når vi i forvejen har været ansvarlige for monteringen, ved vi at det giver rigtig god mening at vi samtidig står for servicen. Med en serviceaftale sikrer vi os at du får det maksimale udbytte af energien. De fleste gange, når der ydes service er det små detaljer og justeringer der sikrer store besparelser og sikker brug.

Du får faste besøg af en erfaren tekniker der kender hele anlæggets historie og kan dermed komme med løbende bud og justeringer, som resulterer i energirigtige besparelser, der kan måles på. Derudover er der en række lovmæssige krav, som skal opfyldes og dem kender vi selvfølgelig ud og ind.

Kontakt os i dag

Søger du montering af gasanlæg, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at guide dig hele vejen fra erhvervelsen, monteringen og servicen, sådan at du er fuldstændig dækket ind. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi brænder for faget og med mere end 35 år, finder du ikke nogen på markedet med mere erfaring. Vi har kunder i hele Danmark og endda i Sverige og Tyskland. 

Kontakt os i dag på telefon 71 78 19 23 eller ved at sende en mail direkte ind til os på mo@dk-gasteknik.dk. Har du spørgsmål eller ved du allerede noget om dine ønsker og behov, så kan du udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.