Lad os begynde med et uforpligtende kaffemøde, hvor vi ser på jeres projekt. Så kan vi bedre vurdere, hvordan vires kompetencer kan komme i spil, og hvad det vil koste. Vi kan hyres ind til delopgaver undervejs, eller vi kan forestå projektledelsen på etableringen af et gasanlæg.  

Målinger og beregninger

Vi kan sørge for, at alle målinger og beregninger kommer i hus, så projektet lever op til lovens bogstav. Vi sørger også for, at alle tilladelser kommer i hus til aftalt tid. Vores netværk i gasbranchen kan også være nyttigt, hvis et projekt er ved at brænde på.

Projektledelse

Vi kan også forestå den komplette projektledelse på etableringen eller ombygningen af et gasanlæg. Vi sørger for alle målinger og beregninger, og vi er samtidig projektets kontakt til myndighederne. Alle tilladelser før og efter arbejdet kommer i hus, og anlægget lever op til Gasreglementets bestemmelser.

OK Snacks A/S har af flere omgange haft stor glæde af hvad DK Gasteknik kan tilbyde – vi har brugt ekspertisen til at få godkendt flere forskellige nye anlæg fra både England og USA. DK Gasteknik har udfærdiget dokumentation og hjulpet med hvad komponenter, der skulle til, for at få de enkelte anlæg godkendt over for de danske gasmyndigheder. Der har altid været udvist stor flexibilitet hvad angår mødetider og kommunikation i forbindelse med godkendelserne.

Jens E.Sørensen
Teknisk chef
Ok Snacks A/S