Hvem er Morthen?

Jeg har 35 års erfaring fra gasbranchen, herunder 19 år indenfor de regionale gasselskaber. Her har jeg blandt andet arbejdet som tekniker/projektleder, og de sidste fire år som energirådgiver indenfor industrielt erhverv.

I 14 år var jeg ansat var indenfor VVS-branchen som afdelingsleder af gasafdelinger. Jeg har A- og B-autorisation, og som tekniker har jeg startet brændere op og lavet service på olie og gasbrændere, både herhjemme og i udlandet.

Hvad er DK Gasteknik?

Pr. 1. januar 2018 blev DK Gasteknik min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg havde i mere end fire år haft virksomheden som bibeskæftigelse, og jeg fandt i forløbet ud af, at der var arbejdsopgaver nok til at bære en virksomhed. Jeg arbejder primært med projektledelse og rådgivning, men jeg servicerer også industrielle gasanlæg både i Danmark og Tyskland. Når det meste af arbejdsugen er gået med at lave papirarbejde, er det rart at komme ud og servicere et anlæg i ny og næ. 

Min mangeårige erfaring fra gasbranchen kommer i spil i disse år, hvor gasreglementet og tilsynsstrukturen står overfor en omfattende justering. Mit omfattende netværk og indsigt i branchen sikrer, at forandringerne berører mine kunder mindst muligt. 

Ny medejer

Otte Madsen har pr. d. 1/7-2022 købt ejerskab i halvdelen af virksomheden. Således er vi nu to ejere, Morthen og Otte.