Et gasanlæg skal serviceres jævnligt - både af hensyn til lovgivningen på området og for at sikre en optimal udnyttelse af ressourcerne.

Energiforbruget kan løbe løbsk, hvis du ikke sørger for at holde et vågent øje med installationerne og deres drift. Hos DK Gasteknik hjælper vi med service af dit gasanlæg.

Hvorfor skal der foretages gasservice af gasanlægget?

Som nævnt ovenfor kan der være fordele ved at få regelmæssig service af dit gasanlæg. Først og fremmest sikrer god service at anlægget fungerer som det skal, sådan at der er optimal udnyttelse af ressourcerne.

Dernæst er der sikkerhedsmæssige aspekter, som også gennemgås ved servicen. Med den rette gasservice sikrer du dig mod skader, samt du sparer penge på den lange bane.

Fordele ved gasservice af gasanlæg:

  • Forebyggelse af skader
  • Øget effektivitet
  • Længer levetid på anlægget
  • Øget sikkerhed
  • Følger lovgivningen

Og som resultat af ovenstående, et økonomisk overskud. Med DK Gasteknik, får du 2 erfarne teknikere, som har mere end 35 år i branchen. Vi yder altid rådgivning og vejledning i flere faser. Ønsker du hjælp til montering af gasanlæg, kan vi også hjælpe med dette. Læs mere om montering af gasanlæg på vores side om dette.

Det er også vigtigt at nævne at der i forbindelse med gasservice er en lang række lovmæssige forpligtelser, som skal overholdes.

Her er vi også eksperter og vi sørger for at alt gennemføres efter bogen.

Serviceaftale af gasanlæg

Vi står gerne for gasservice af industrianlæg med faste intervaller. Dermed sikrer vi, at I får fuld udnyttelse af den energi, som tilføres. Ganske tit skal der ikke det store til at finde besparelser. Ofte kan en lille justering eller regulering gøre en målbar forskel. 

Med en fast serviceaftale får du besøg af en erfaren tekniker, der kender dit anlæg ud og ind. Dermed kan vi også lettere komme med løbende bud på energirigtige forbedringer, der kan måles i energiregnskabet. Desuden vil løbende service sikre, at jeres anlæg lever op til gasreglementets bestemmelser.

Find den rigtige tekniker til service af gasanlæg

Er du på udkig efter en professionel tekniker til service af gasanlæg, så skal du ikke lede længere. Når du skal finde en tekniker er det vigtigt med erfaring og mange år i branchen, sådan at du ikke kun får den faglige viden, du får også en pålidelig samarbejdspartner med fokus på gode kunderelationer, godt håndværk og punktlighed.

Vi kører rundt i hele Danmark og nogle gange endda Tyskland og Sverige, hvor vi har mange glade kunder. Det er netop derfor du skal vælge DK Gasteknik til service af dit gasanlæg.

Du kan kontakte os på flere måder. Først og fremmest er du velkommen til at ringe til os på 71 78 19 23. Du har også muligheden for at skrive en mail ind til os på mo@dk-gasteknik.dk. Sidst, men ikke mindst har vi en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.

Her kan du skrive lidt omkring dit projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på gasservice.

OK Snacks A/S har af flere omgange haft stor glæde af hvad DK Gasteknik kan tilbyde – vi har brugt ekspertisen til at få godkendt flere forskellige nye anlæg fra både England og USA. DK Gasteknik har udfærdiget dokumentation og hjulpet med hvad komponenter, der skulle til, for at få de enkelte anlæg godkendt over for de danske gasmyndigheder. Der har altid været udvist stor flexibilitet hvad angår mødetider og kommunikation i forbindelse med godkendelserne.

Jens E.Sørensen
Teknisk chef
Ok Snacks A/S